Fit, Fast & Fun

Ben je op zoek naar een sportieve activiteit? En je wilt de vrijheid en sportiviteit van een sportschool maar niet het individuele karakter? Dan is badminton een goed alternatief voor je.
Badminton bij BC 't Gooi is sportief, sociaal, laagdrempelig en geschikt voor (bijna) iedereen.
We hebben twee speelavonden, op maandag en donderdag vanaf 20:00 uur. Vanaf 16 jaar ben je bij ons van harte welkom.

Sportief, sociaal en fit blijven

BC 't Gooi is een gezellige vereniging waar je recreatief én in competitieverband kan spelen. Recreatief spelen is niet gezapig een shuttle over en weer slaan. Dus geen camping badminton, maar fanatiek sporten. De uitdaging blijft de shuttle zo snel als mogelijk bij je tegenstander op de grond te krijgen. En na afloop gezellig napraten  in het sportcafé.

Speelavond(en)

Je kan bij ons twee keer per week sporten. Op maandagavond in De Lunet Naarden en op donderdagavond in de Hilversumse Meent. Omdat er wedstrijden van 15 minuten worden gespeeld, kan je op ieder moment van de avond starten (en stoppen). Bij aankomst hang je jouw label af op het afhangbord. Iedereen speelt met elkaar, ongeacht het spelniveau.

Badmintonlessen

Badminton is een technische sport. Daarom willen we alle nieuwe leden graag begeleiden in het badmintonspel. Je maakt dan kennis met de spelregels, hoe je je racket moet vasthouden, maar ook je slagtechniek komt aan de orde. Zo leer je de verdedigende slag (clear), korte slag (drop), service en speltactiek. Nog dezelfde avond kan je hetgeen je hebt geleerd direct in de praktijk brengen in een wedstrijdje.