Algemeen

BC 't Gooi is ontstaan door het samengaan van verschillende badmintonverenigingen in Bussum, Hilversum en Naarden. We zijn geen grote vereniging, maar je kan wel bij ons 2x per week sporten. Het speelseizoen start na de zomervakantie en loopt door tot begin van de zomervakantie.

De Lunet Naarden

De H’sumse Meent

Op maandagavond wordt er gespeeld in De Lunet (7 banen) in Naarden vanaf 20:00 uur. Begeleiding van nieuwe leden die nog geen ervaring hebben wordt altijd op maandag georganiseerd. Op donderdagavond wordt er gespeeld in De Hilversumse Meent (4 banen) vanaf 20:00 uur. Op beide locaties is een (sport)café aanwezig om na intensief sporten even een drankje te doen met elkaar.

Aanmelden lidmaatschap

Je kunt op ieder moment van het seizoen bij ons starten met badminton en dus lid worden. Weet je (nog) niet zeker of badminton wel wat voor je is, maak dan gebruik van onze 4-weken gratis actie.
Het lidmaatschap wordt aangegaan voor het hele seizoen (1 augustus t/m 31 juli) en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. In ons huishoudelijk reglement hebben we alle rechten en plichten op een rijtje gezet.
Er is eenmalig een bedrag van € 35,- aan inschrijfgeld verschuldigd.

Badminton is vergeleken met veel andere sporten, geen dure sport. Zeker niet als je 2 keer per week een hele avond kunt sporten. Competitiespelers betalen iets meer, maar krijgen 1x per week training en vanaf de 7e divisie wordt er met veren shuttles gespeeld.
Nieuwe recreant leden worden begeleid om de basisbeginselen van het badminton aan te leren. Deze begeleiding is voor nieuwe leden gratis.

Junioren recreant
tot 18 jaar
€ 175,-
seizoen '22-'23
Senioren recreant
vanaf 18 jaar
€ 219,-
seizoen '22-'23
Competitie nylon
8e divisie
€ 293,-
seizoen '22-'23
Competitie veren
6e-7e divisie
€ 323,-
seizoen '22-'23

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van het lidmaatschap is op ieder moment mogelijk, maar gaat in per het einde van het seizoen. Tot die tijd blijven alle rechten en plichten in stand. Dat wil zeggen dat je gebruik mag blijven maken van alle faciliteiten van de vereniging en dat de contributie moet worden voldaan.
Zie het huishoudelijk reglement voor alle details.

Je kunt het lidmaatschap bij de vereniging via de website opzeggen door op de button hiernaast te klikken.
Je ontvangt direct een bevestiging van je opzegging per e-mail.
Je kunt ook het formulier in Word downloaden en deze opsturen naar het secretariaat of het secretariaat per e-mail informeren. In deze laatste gevallen zal de opzegging van kracht zijn na de ontvangstbevestiging.