Badminton bij BC 't Gooi

Ben je 16 jaar of ouder? Sport je graag bij een vereniging? Dan ben je van harte welkom te komen badmintonnen bij BC 't Gooi!

Wij zijn een sociale vereniging waar sportiviteit en gezelligheid samen gaan. Wanneer je lid bent krijg je een eigen speelpas, die gebruikt wordt voor de baanindeling. Iedere 15 minuten worden er nieuwe partijen afgehangen. Je speelt dus steeds mét en tegen anderen. Het begrip 'camping badminton' is bij ons niet van toepassing. Dat zal je snel ervaren als je nog niet eerder in clubverband hebt gespeeld.

Heb je nog nooit eerder gebadmintond en wil je eerst proberen of deze leuke sport ook iets voor jou is, dan vragen we je  om tegen een kleine vergoeding deel te nemen aan één van de beginnerstrainingen. Deze trainingen organiseren wij 2 x per seizoen (september en februari) gedurende 4 weken. Je maakt dan kennis met de spelregels, hoe je je racket moet vasthouden, maar ook je slagtechniek komt aan de orde. Zo leer je de verdedigende slag (clear), korte slag (drop), service en speltactiek.

De kosten van deze training bedragen € 7,50 per keer. Besluit je na 4 weken of eerder lid te worden, dan  verrekenen wij de kosten met het lidmaatschap. Let op! Deze training is écht noodzakelijk voor de beginnende speler en wordt ook door ons verplicht.  Niet alleen proberen we zo blessureleed te voorkomen, tevens is het spel leuker als je kennis hebt van de techniek en de spelregels. Daarnaast leer je tijdens de training gelijk ook andere nieuwe beginnende badmintonners!

Heb je al eerder in clubverband gespeeld en wil je weer beginnen met spelen, meld je dan aan op deze site. Je mag 2 keer meespelen voordat je besluit of je lid wilt worden.

 

 

Heb je nog geen racket, dan kan je die tijdens de training of 2 weken proefperiode van ons lenen.
Je hebt wel goede indoor sportschoenen nodig.

Meld je aan