Kennismaken? Kom 4 weken vrijblijvend meespelen.

Je reserveert een baan door je label op het afhangbord te plaatsen. Iedereen speelt met iedereen, ongeacht het spelniveau. Ontmoet nieuwe mensen, maak een praatje tussen de wedstrijden door of ga lekker met elkaar overslaan. Na afloop nog even napraten met een drankje in het sportcafé. Sporten met een sociaal karakter.
BC 't Gooi is laagdrempelig, iedereen is welkom.

Benieuwd, kom eens langs.

Sportiviteit voert de boventoon bij BC 't Gooi! Dus niet gezapig met een boogje een shutteltje overslaan, maar fanatiek wedstrijdjes spelen. De uitdaging is de shuttle zo snel mogelijk bij je tegenstander op de grond te krijgen. Niet alleen met brute kracht, maar juist door techniek en tactiek. Het juist plaatsen van de shuttle, net over het net of juist achterin het veld, en een smash op zijn tijd hoort er natuurlijk ook bij.

Ga je de uitdaging aan?

Badminton is een technische sport. Daarom krijgen alle nieuwe leden een training van minimaal 8 lessen. Je maakt kennis met de spelregels, hoe je je racket moet vasthouden, maar ook slagtechniek. Zo leer je de verdedigende slag (clear), korte slag (drop) service en speltactiek. Na de training kan je direct je kennis testen in een wedstrijdje.
Onze competitieteams spelen in de 6e, 7e en 8e divisie.

Wil je het ook leren?

Sporthal De Lunet
Amersfoortsestraatweg 16
1411 HD Naarden

Sporthal De Meent
De Meent 6
1218 CB Hilversum

Wij zorgen voor:
• kleedruimtes, douches
• begeleiding en leenrackets
Jij zorgt voor:
• sportkleding en indoor sportschoenen

Contactinformatie:
E-mail: bctgooi@gmail.com
Telef: 06 214 61 989